Arbeidsrecht

Diensten

020 – 7058710

Energie recht
Consultant Nodig?

Arbeidsrecht

Conflicten op de werkvloer veroorzaken vaak veel stress. Daardoor is het als werknemer moeilijk om goede keuzes te maken. Zeker als een conflict escaleert en de werkgever een traject start met als doel om de arbeidsrelatie te verbreken. Dat kan bijvoorbeeld door ontslag op staande voet, een ontbindingsverzoek bij de kantonrechter of een vaststellingsovereenkomst waarbij het contract met goedvinden van beide partijen wordt beëindigd.

Ondanks dat werknemers in het arbeidsrecht goed beschermd zijn, is het in de praktijk niet altijd zo. De macht en middelen van een werkgever kunnen werknemers zo onder druk zetten dat ze bezwijken en afstand doen van hun rechten. Ook kan een werknemer ziek worden van de stress. Wat ook gebeurt is dat werknemers door een slepend arbeidsconflict uitgeput raken en cruciale fouten maken waardoor ontslag juridisch gezien gerechtvaardigd wordt. Daarom is juridische vertegenwoordiging bij een arbeidsconflict essentieel.

Indien gewenst ondersteunen wij bij het herstellen van de arbeidsrelatie en bij een vaststellingsovereenkomst halen we het maximale eruit aan tijd, salaris en transitievergoeding. Anti Incasso kan ook een ontslag laten vernietigen en het hoogst haalbare resultaat behalen bij de rechtbank of het UWV. Welke uitkomst u ook wenst; we doen alles in overleg en houden u tijdens het proces continu op de hoogte.

Archives

Geen archieven om te tonen.

Categories

  • Geen categorieën

Decision Are A Professional Attorney & Lawyers Services Provider Institutions. Suitable For Law Firm, Injury Law, Traffic Ticket Attorney, Legacy And More.

Contact Info

+(002) 0121-2843-661
+(002) 0106-8710-594
AR-Coder@arcoder.com
Support@arcoder.com
Menouf City , El-Menoufia, Egypt.
Shibin El-Kom , El-Menoufia, Egypt.

Follow Us