Incassogeschillen

  • Home
  • Incassogeschillen

Regelmatig ontstaan er juridische conflicten over het afnemen van diensten en/of producten. Bij een incassogeschil zijn er twee partijen: de eiser en de gedaagde. De eiser vordert daarbij een bepaald geldbedrag van de gedaagde in een gerechtelijke procedure. Er worden kosten gevorderd zoals de hoofdsom, incassokosten, rente en proceskosten.

Vaak wordt een incassogemachtigde ingeschakeld zoals een advocaat, incassobureau of een deurwaarder. De ervaring leert dat zowel eiser als gedaagde bij incassogeschillen steken laten vallen waardoor het conflict escaleert. Naast dat bedrijven te veel geld vorderen, houden ze zich ook niet altijd aan de wet.

Zo mogen incassokosten maximaal 15 procent bedragen en dient een herinneringsbrief 14 dagen vooraf verzonden te worden.
Wij zorgen ervoor dat bedrijven zich aan de regels houden. Als wij u vertegenwoordigen ontzorgen wij u, dit leidt regelmatig tot een besparing in tijd en geld.

De eiser ben je als je geld tegoed hebt van een consument of opdrachtgever en het innen stroef verloopt. Wij zien dat mensen hierdoor vaak achterstanden krijgen en er geldproblemen ontstaan. Door op tijd in te grijpen en hulp in te schakelen, kan dit worden voorkomen.

Hulp bij incassogeschillen?

Hulp nodig bij juridische vraagstukken? Vul onderstaand formulier in en kom in contact met onze juridische adviseurs.

Archives

Categories

Decision Are A Professional Attorney & Lawyers Services Provider Institutions. Suitable For Law Firm, Injury Law, Traffic Ticket Attorney, Legacy And More.

Contact Info

+(002) 0121-2843-661
+(002) 0106-8710-594
AR-Coder@arcoder.com
Support@arcoder.com
Menouf City , El-Menoufia, Egypt.
Shibin El-Kom , El-Menoufia, Egypt.

Follow Us

Cart

Geen producten in de winkelwagen.