Wie wij zijn

WIE WIJ ZIJN

Anti Incasso is in 2012 begonnen met de strijd tegen malafide incassobureaus. Oprichter Calvin Ceder trok samen met zijn toenmalige compagnon Don Ceder – nu Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie – de wijken in. De inwoners vertelden dat incassobureaus te veel geld eisten en mensen onder druk zetten omdat onrechtmatige kosten te betalen. Door deze misstanden aan te kaarten in de politiek en het bedrijfsleven en de achterban een stem te geven heeft Anti Incasso de incassocultuur weten te veranderen. Dat heeft ertoe geleid dat incassobureaus, deurwaarders en hun opdrachtgevers menselijker en rechtvaardiger optreden naar mensen toe.

Calvin is gespecialiseerd in het oplossen van incassogeschillen en arbeidsconflicten en het verwijderen van BKR-registraties. Zijn kwaliteiten: goed luisteren naar zijn client, diens belang centraal stellen en het snel kunnen verwerken van informatie die voor de zaak van belang is. Calvin creëert ruimte om te onderhandelen en is standvastig. Daarbij is hij altijd hard op de feiten maar zacht op de mens.

Met deze aanpak heeft Calvin met zijn team ervoor gezorgd dat werknemers die problemen hebben met hun werkgever goed beschermd worden, mensen met een jarenlange negatieve BKR-registratie daar eindelijk vanaf komen en consumenten met incassoconflicten duizenden euro’s besparen.

Archives

Categories

Decision Are A Professional Attorney & Lawyers Services Provider Institutions. Suitable For Law Firm, Injury Law, Traffic Ticket Attorney, Legacy And More.

Contact Info

+(002) 0121-2843-661
+(002) 0106-8710-594
AR-Coder@arcoder.com
Support@arcoder.com
Menouf City , El-Menoufia, Egypt.
Shibin El-Kom , El-Menoufia, Egypt.

Follow Us

Cart

Geen producten in de winkelwagen.