Over de oprichter

  • Home
  • Over de oprichter
De oprichter Calvin Ceder

Anti Incasso is in 2012 opgericht door Calvin Ceder. Zijn missie was helder: misstanden bij incassobureaus aan de kaak stellen en de cultuur veranderen. Al tijdens zijn studie zag hij dat gezinnen uit elkaar vielen door onmenselijk incassobeleid. Door de jaren heen is Calvin geslaagd in zijn missie. Mensen weten welke stappen zij kunnen ondernemen om zichzelf te beschermen én steeds meer bedrijven hanteren een sociaal incassobeleid. Levenswerk Van huis uit heeft Calvin geleerd om mensen bij te staan en te helpen waar het kan. Hij begon in Amsterdam – Zuidoost met het uitleggen van ingewikkelde juridische termen aan mensen die daar behoefte aan hadden. Ook hielp hij met het lezen van brieven door te vertalen wat er nou precies bedoeld werd en te vertellen welke stappen mensen konden ondernemen. Hij zag de machteloosheid die mensen ervaren wanneer ze brieven krijgen en te maken hebben met onterecht incassobeleid. Calvin ontdekte dat hij van mensen juridisch ondersteunen zijn levenswerk wilde maken.

Specialisme

Calvin is gespecialiseerd in het oplossen van incassogeschillen en arbeidsconflicten en het verwijderen van BKR-registraties. Zijn kwaliteiten: goed luisteren naar zijn cliënt, zijn belang centraal stellen en het snel kunnen verwerken van informatie die voor de zaak van belang is. Calvin creëert ruimte om te onderhandelen en is standvastig. Daarbij is hij altijd hard op de feiten maar zacht op de mens.

Met deze aanpak heeft Calvin met zijn team ervoor gezorgd dat werknemers die problemen hebben met hun werkgever goed beschermd worden, mensen met een jarenlange negatieve BKR-registratie daar eindelijk vanaf komen en consumenten met incassoconflicten duizenden euro’s besparen.

Archives

Categories

Decision Are A Professional Attorney & Lawyers Services Provider Institutions. Suitable For Law Firm, Injury Law, Traffic Ticket Attorney, Legacy And More.

Contact Info

+(002) 0121-2843-661
+(002) 0106-8710-594
AR-Coder@arcoder.com
Support@arcoder.com
Menouf City , El-Menoufia, Egypt.
Shibin El-Kom , El-Menoufia, Egypt.

Follow Us

Cart

Geen producten in de winkelwagen.