Waar wij voor staan

  • Home
  • Waar wij voor staan
Waar wij voor staan

In de jaren daarna zijn we steeds groter gaan denken. Zo creëren we oplossingen met structurele, maatschappelijke impact. Wat we hiermee bedoelen is uit te leggen aan de hand van de volgende casus. Miljoenen consumenten hadden jaren geleden een telefoonabonnement met een toestel. Deze abonnementen mochten helemaal niet verkocht worden omdat het om een geldlening ging. Veel mensen kwamen daardoor in de financiële problemen. Anti Incasso heeft bemiddeld tussen gedupeerde cliënten en de telecomproviders waardoor mensen niet meer hoefden te betalen. Na intensieve gesprekken met de telecomproviders en de politiek is besloten om een coulancebeleid op te stellen voor alle mensen die benadeeld werden door zo’n telefoonabonnement. Het beleid van de providers is inmiddels veranderd en deze producten worden al enige jaren niet meer verkocht. Dit is wat wij noemen groots denken in het belang van onze cliënten en de samenleving.

Maatschappelijk ondernemen vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij samenwerkingen met corporate advocatenkantoren die een deel van onze cliënten vertegenwoordigen tijdens kantonzaken vanuit een sociaal oogpunt. Ook hebben wij samenwerkingen met onderwijsinstellingen waarbij studenten in opdracht van Anti Incasso onderzoeken uitvoeren om de rechtspositie van de consument en werknemers te verbeteren. Onze kernwaarden: kennis, groei en ontwikkeling. Met duidelijke communicatie en persoonlijk contact met cliënten.

Archives

Categories

Decision Are A Professional Attorney & Lawyers Services Provider Institutions. Suitable For Law Firm, Injury Law, Traffic Ticket Attorney, Legacy And More.

Contact Info

+(002) 0121-2843-661
+(002) 0106-8710-594
AR-Coder@arcoder.com
Support@arcoder.com
Menouf City , El-Menoufia, Egypt.
Shibin El-Kom , El-Menoufia, Egypt.

Follow Us

Cart

Geen producten in de winkelwagen.