BKR registratie belemmert topsporter bij ondernemen

BKR registratie belemmert topsporter bij ondernemen

Als topsporter wil je het maximale uit jezelf en je carrière halen en ligt de focus steeds op het leveren van de beste prestaties. Ook het leven na de topsport vraagt om de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Zeker voor wie na een glansrijke carrière als atleet, verder wilt gaan als ondernemer. Een onderneming kun je opstarten met eigen spaargeld of met vreemd vermogen. Bij vreemd vermogen is er sprake van een lening waar in de meeste gevallen een BKR toets aan vooraf gaat. Zo kan de kredietverstrekker bepalen  een nieuw krediet verantwoordt is en of eventuele betalingsverplichtingen in het verleden zijn nagekomen. 

Met een droom om het te maken als ondernemer, werd een topsporter geconfronteerd met een oude BKR registratie die roet in het eten gooide. Hij woonde al jaren in het buitenland en vanuit daar had hij de eerste stappen gezet om te investeren in Nederlands vastgoed. Deze BKR registratie maakte de invulling van zijn toekomst na de topsport echter een stuk moeilijker. Via zijn management werd er contact gelegd met Anti Incasso en startte wij met de bemiddelingen om deze registratie te laten verwijderen. Onze dienstverlening bleek grenzeloos want binnen enkele weken kregen we het bericht dat de BKR registratie werd verwijderd en kon onze cliënt zijn geluk beproeven op de vastgoedmarkt.

Sinds de verwijdering van zijn BKR registratie, neemt hij deel aan een vastgoedproject dat van hem een veelzijdige en volwaardige ondernemer maakte. Voor Anti Incasso betekende het opnieuw een succesverhaal op ons eigen scorebord én een fijne samenwerking met zowel de cliënt als zijn kredietverstrekker. Heb je zelf ambities die in het water lijken te vallen vanwege een negatieve BKR registratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande contactformulier in te vullen en vraag naar de voorwaarden.

     [recaptcha]

    Calvin Ceder (1984) is de oprichter en eigenaar van Anti Incasso. Hij bemiddelt bij verwijderingsverzoeken van consumenten richting kredietverstrekkers en doet dit vanuit een juridische en maatschappelijke benadering. De kredietverstrekkers ziet hij als gesprekspartner waardoor hij voor zijn cliënten steeds tot passende oplossingen komt.

    0 Reacties

    Laat een reactie achter

    (function($) { setTimeout(function(){ $("#83101946210345").contents().find(".formFooter").hide(); ; }, 2000); })(jQuery);