Anti Incasso beschermt uw juridische en financiële positie!                                                    

Middels deze nieuwsbrief informeren wij u tussentijds over relevante ontwikkelingen en de stappen die Anti incasso onderneemt om uw belangen te behartigen.

Website

Sinds kort is onze website in de lucht, deze is gebruiksvriendelijker dan de vorige. Klik hier om een kijkje te nemen op onze website.

Incassogeschillen

Incassobureaus vorderen nog steeds meer dan de wettelijke toegestane 15% aan incassokosten, waardoor consumenten tijdens incassogeschillen gedupeerd raken. Jaarlijks zijn er 860.000 onrechtmatige oftewel onjuiste incassogeschillen in Nederland.

Workshops

Anti Incasso organiseert regelmatig workshops waarin u kunt leren omgaan met incassobureaus of deurwaarders tijdens incassogeschillen.

Voor de mensen die niet fysiek aanwezig kunnen of willen zijn, maar wel de kennis willen verkrijgen organiseren wij ook online Webinars! U kunt vanuit huis, werk of waar dan ook ter wereld de tips en trucs verkrijgen om uw financiële en juridische positie te beschermen tijdens incassogeschillen.

Nieuwe ontwikkelingen in onze dienstverlening

Luchtvaartclaims

Op dit moment zijn er veel mensen gedupeerd geraakt door een vertraagde vlucht en hebben hierdoor schade geleden. Luchtvaartmaatschappijen werken niet altijd mee. Wij helpen u dan ook om uw recht behalen bij vertragingen langer dan vier uur. U kunt claims indienen tot aan 5 jaar terug. Klik hier om een aanvraag in te dienen voor uw luchtvaartclaim

BKR verwijderen voor potentiele woningkopers

Negatieve registraties belemmeren mensen die een nieuw huis willen kopen. Er zijn gevallen waarbij de registratie onterecht is geregistreerd. Ook zijn een aantal registraties niet redelijk of te zwaar. Door middel van een bemiddelingstraject streeft Anti Incasso naar een oplossing met als doel dat uw BKR registratie wordt verwijderd. Klik hier om een aanvraag in te dienen voor het verwijderen van de registratie.

Wat verwachten wij van u als consument?

Anti Incasso wil graag bewustzijn creëren in de samenleving en dat begint bij uzelf. Dit kunt u onder andere doen door informatie en kennis te delen over incassogeschillen, waardoor de incassocultuur in Nederland verandert